Tränare/Ledare: Pia Samuelsson, Izabelle Ragvald, Johanna Fredriksson

Damsektion: Ann Christin Brunström, Anna-Karin Sjöndin Magnusson, Helen Hansson

Stehags AIF -Torns IF 5-0
2022-06-14 17:42
2022-06-12

En härlig fotbollsmatch med många målchanser och ett härligt GO från start till mål. Vi startar bra och direkt skapar vi läge att ta ledningen. Tyvärr så har det satt sig lite på självförtroendet att vi inte satt våra tidigare lägen. Detta speglar lite av första halvlek där vi presterar bra fotboll och skapar chans på chans men inte får direkt utdelning. I 37 min släpper det då vi får utdelning och Madde gör 1-0 som står sig halvleken ut. Vi fortsätter att ånga på direkt i andra och nu trillar bollarna in och vi vinner välförtjänt med 5-0. Madde hade en härlig dag med 4 strutar som ger en härlig boost inför hösten. Nu väntar en riktig utmaning med MFF som motståndare i nästa omgång.

Stehags AIF -Hammenhögs IF 1-3
2022-06-04 21:36
2022-06-04

En match där vi börjar ganska bra och tar ledningen med 1-0 redan i den 6 minuten. Där och då har vi kontroll på matchen men i den 41 minuten kvitterar Hammenhög efter slarv i vårt markeringsspel där vi inte går in i närkampen och de gör ganska enkelt 1-1. Detta präglar sen tyvärr andra halvlek där vi inte går in i närkamperna utan låter Hammenhög sätta sin prägel på matchen. 1-2 kommer ganska direkt i andra halvlek och vi jobbar i uppförsbacke. Hammenhög gör sen 1-3 i den 60 minuten och även om vi lyfte upp spelet och skapar ganska många chanser som vi inte förvaltar, så vinner de rättvist. Lite synd att vi inte lyckats göra samma prestation som mot Eskilsminne utan vi inkasserar ännu en förlust. Vi är alla besvikna och glömmer denna prestationen och blickar fram mot nästa match mot Torn.

Stehags AIF - Eskilsminne IF 0-2
2022-05-31 22:40
2022-05-31

Vårt intåg i SvenskaCupen blev en kort sejour. Förlust med 2-0 på Gyavallen inför storpublik. Eskilsminne vann med 2-0 även om vi gjorde vår bästa prestation för i år, så fick vi ses oss besegrade. Första halvlek blev en jämn tillställning med fördel oss. Vi har ett par riktigt bra läge att ta ledningen och Eskilsminne var nog ganska skärrade av att vi stod upp så bra. Andra halvlek började som den första slutade med ganska jämnt spel. När sen Eskilsminne gör 1-0 i 80 minuten så tar de över ganska rejält och gör sen även 2-0 i den 87 minuten. Vi förlorar med hedern i behåll och än en gång visar vi moral och krigar på i 90 minuter. Nu blickar vi framåt med match mot Hammenhög och förhoppningsvis kan vi fortsätta vårt fina spel och ta 3 behövliga poäng.

Lilla Torgs FF -Stehags AIF 1-0
2022-05-28 20:17
2022-05-28

Även om förutsättningarna inte var till vår fördel med bortfall i truppen, regn och sena beslut kring matchplan så står vi upp ännu en gång och visar moral i 90 minuter.  Tyvärr orkar vi inte hela matchen då brist på avbytare visar sig tydligt i slutet av matchen och Lilla Torg gör 1-0 i 81 minuten påhejad av domaren. Ännu en uddamålsförlust på kontot. Vår fighting spirit i laget är en unik egenskap som kommer ge frukt framåt. Ett plus i kanten till alla tjejerna som gjorde en heroisk insats och visar att vi är ett lag som aldrig ger upp. Nu siktar vi in oss på en härlig match mot Eskilsminne den 31/5. Forza Stehags AIF

Stehags AIF - Janstorps AIF 2-2
2022-05-18 11:59
2022-05-17

En publikmatch med hårda dueller och spänning in i det sista bjöds de ca 100 åskådarna på ett soligt Gyavallen. En plan som planskötare Magnus lyckats otroligt bra med. Vi spelade en riktigt bra fotboll och vi börjar få igång vårt kombinationsspel som präglade vårt spel förra året. Tyvärr så har vi åter igen problem med att sätta passningar till rätt adress och vi åker på 2 omställningar. Janstorp tar vara på detta och gör 2-0 på deras egentligen enda riktiga målschanser. Vi pratade ihop oss i halvlek och bestämde oss för att bara mala på och vilket slut det blev. När alla trodde att matchen var över gjorde vi en sista ansträngning och tryckte på för fullt. 1-2 reduceringen gjorde Natta i den 90 min och i 93 minuten var Natta framme igen och tryckte in kvitteringen. Ännu en gång visar vi en härlig kämpaglöd och att vi ALDRIG ger upp. Även om vi skulle vunnit matchen, så är vi nöjda med poängen.