SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Flick 06/07

Askeröds IF
vs
Stehags AIF
Askeröds IFvsStehags AIF

  INFORMATION

Matchstart:tor 06 juni, 16:30
Plats:Askeröds IP B-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132306037
Samling: Parkeringen vid Stehagshallen
Aktivitetsinfo: Hej alla!

Hoppas ni har haft en riktigt skön långledighet!

Tack till alla som var med på Tjejcupen i Staffanstorp i fredags, superbra jobbat allihopa! Det blev en toppenrolig dag med fem välspelade matcher där alla kämpade för laget och var riktigt taggade! Häftigt att kunna ställa upp med hela fem olika målvakter under turneringen, jättekul att se Smilla och Ida göra debut i målet med den äran! Kul också att flera anhöriga kom och hejade, tack för er support!

Nu är det dags för nästa seriematch, på torsdag kväll 6 juni kl. 18 möter vi Askeröd på bortaplan. Vi samlas på parkeringen vid Stehagshallen kl. 16.30 för samåkning, skriv i svaret på kallelsen om ni kör, hur många platser ni ev. har över eller om er dotter behöver skjuts. Vi kommer vara tillbaka i Stehag vid 20.15-tiden (tiden beror såklart på hur länge tjejerna duschar och handlar i kiosken!).

Tjejerna byter om gemensamt i Askeröd, packa alltså ner matchkläderna i trunken. Och glöm inte vattenflaska, det brukar vara tighta matcher mot Askeröd så svetten kommer lacka!

Vi ser fram emot att få fira nationaldagen genom att se våra härliga tjejer lira fotboll!

Allt gott!

/ MVH Tränarteamet genom Maud & Martin

<< Tillbaka