Referat: Stehags AIF - Ängelholms FF/Bjärelaget DFF
Stehags AIF-Ängelholms FF/Bjärelaget DFF Dam Div.3 NV 1-0.
2018-05-23 11:00
Spelare i Stehags AIF: Micaela, Catrine, Louise, Anna N, Martina, Elin T, Natalie, Thea, Izabelle, Erika, Malin, Moa, Madicken, Josefine U och Cajsa F

En tuff och hård match med mycket närkampsspel där vi inledningsvis för matchen. Vi kommer ganska tidigt upp och skapar några halvchanser. Vi har också några riktigt vassa avslut där deras målvakt gör riktigt fina räddningar. ÄFF/BDFF skapar också någon chans där en ribbträff på frispark är deras bästa försök. Första halvlek slutar 0-0 och i paus pratar vi om att vara snabbare in i situationerna och att i anfallen hålla i boll så vi kan föra spelet bättre.

Andra halvlek är ganska lik den första med tanke på närkampsspelet. Vi försöker spela runt bollen men deras presspel ger oss väldigt lite tid med bollen. Jag tycker vi klarar detta på ett bra sätt trots att det ibland resulterar i lite för lätt bolltapp. Men vi spelar fin fotboll långa stunder, skapar några chanser och försvarar oss bra. I 81,a matchminuten spelar Malin upp bollen till Natalie som kommer runt sin back och skjuter bollen lågt i bortre hörnet till 1-0. De sista tio minuterna pressar de på men vi klarar att stå emot och segern vår.