Referat: Tågarps AIK - Stehags AIF
Tågarps AIK-SAIF Dam Div.3 NV 0-4.
2018-09-11 17:24

Spelare i Stehags AIF: Micaela, Linnea L, Erika, Izabelle, Natalie, Sandra, Catrine, Moa, Madicken, Josefine U, Cajsa R, Thea, Louise och Wilma.

Första halvlek var präglad av att Tågarp direkt vid bolltapp backade hem med hela laget och vid bollvinst gick på snabba omställningar. Vi spelade runt en del men det slutade oftast med att vi la in bollar i luften från våra backar mot deras straffområde där de oftast rensade bort bollen. Vi gör ändå ett mål i första halvlek, i 13,e minuten är det Natalie som håller sig framme och gör 1-0. I paus pratar vi om att vända spelet i sidled och att ha tålamod så vi kunde lura upp deras backlinje och komma till bättre, skarpare avslutslägen.

Andra halvlek inleder Tågarp på samma sätt men nu har vi verkligen tålamod i vårt spel och får deras spelare att bli otåliga och kliva på. Nu spelar vi oss fram med fina varianter på uppspel och djupledsbollar och i 53,e minuten sätter Natalie sitt och lagets andra mål till 2-0. Sen sätter Erika 3-0 i 68,e minuten och 4-0 i 78,e minuten på två nästan identiska avslut med skott som letar sig in via målvaktens bortre stolpe. En ok match av oss mot ett motstånd som ville sänka vårt tempo och spela på omställningar.