Herr

De första tre poängen är hemma
2015-04-30 08:39

Så ska det se ut!

Stehag slog tillbaka Furulund med komfortabla 4-0 hemma på Gyavallen. Segern var Stehags första i årets serie och frambringade en viss lättnad, men framförallt en glädje bland spelarna och tränarna så väl som hemmapubliken.

Större delen av andra halvlek hade hemmalaget bra kontroll på motståndarna som inte skapade allt för många heta målchanser. Ett välfungerande försvarsspel över hela plan gjorde att Fredrik Andersson fick hålla säsongens första nolla.

Framåt visade Stehag upp fart, beslutsamhet och effektivitet när de punkterar matchen med 3 mål i matchens andra halvlek. Teodor Jönsson sparkade in både 3-0 och 4-0 och visade matchen igenom en fröjdig attityd. Joakim Nilsson lobbade elegant in 2-0, hans andra för dagen då han även målade på straff tidigt i matchen. Joakim tycktes trivas i sin nya position som anfallare och blev också utvald till matchens bästa spelare.

Text: Donald Billing