Tombolalotteri på Stehagsdagen 22 september
2018-08-20 19:12

Hej. Under Stehagsdagen, i år lö 22 sept, brukar StehagsAIF ha ett Tombola lotteri med många och fina skänkta vinster.

Så också i år om vi kan få ihop vinsterna. Har du något du kan skänka som vinst till lotteriet så tar vi tacksamt emot det. Du känner kanske något företag eller affär som kan skänka något.

Hör av dig till kansliet eller lämna på Gyavallen så samlar vi det där.

Dragning 2 Medlemslotteriet 2018
2018-08-01 10:00

Medlemslotteriet 2018

Dragning no: 2, 1 aug 2018

Vinstsumma:

Vinstnummer:

500:-

137 Per Ove Lind, 103 Jan Åke Andersson.

250:-                !00 Anders Hatje, 107 Ola Andersson.

150:-                87 Elsie Bergqvist, 124 Per o Jennie Larsson.

Stort Grattis till vinnarna!!

Välkomna till sommarens roligaste fotbollshelg!
2018-06-05 12:19

Första helgen i augusti går årets fotbollsskola av stapeln på natursköna Gyavallen i Stehag.

I år kommer fotbollsskolan drivas i Svenska fotbollsförbundets regi.

Vi välkomnar alla barn födda 05-11 till årets roligaste fotbollshelg. Alla barn får ett kit med landslagströja, boll, vattenflaska och diplom från SvFF.

Kostnaden är 400 kr och i priset ingår, landslagströja, boll och vattenflaska. Det ingår även mat och frukt båda dagarna. Registrering och utdelning av material börjar klockan 08.00 på lördagen och dagen avslutas klockan 15.00. Vi ses igen på söndagen med start klockan 09.00 och dagen avslutas 14.00.

Det finns begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

I år blir vi många.

Sista dag för anmälan är den 1 juli.

Anmäl dig här:

Vi ses på Gyavallen.

Väl mött

Ungdomssektionen

Fotbollens dag
2018-05-25 08:44
Vilken fotbollslördag vi hade på Gyavallen föregående helg! Och vädret kunde vi inte heller klaga på. Fotbollens dag tillsammans med sammankomst bjöd på härlig fotboll och mycket folk. Grillen var förstås igång hela dagen och det grillades många hamburgare och korvar. Enligt tradition fanns även hoppborgen på plats, tombolan hade fin, fina priser och dagen avslutades förstås med godisregn.

På kvällen var grillen tänd igen för alla som ville inta kvällsmaten tillsammans. En fin avslutning på en fin dag.

Tack alla för er insats denna dag barn, ledare, funktionärer och inte minst föräldrar som skötte kiosken hela dagen. Utan allas hjälpande händer och glada humör hade denna dag inte gått att genomföra på detta sätt.

STORT tack!
/Ungdomssektionen
Idrottsledarstipendiet
2018-05-18 21:16
Föreningen har i år nominerat tränarteamet för F07 till idrottsledarstipendiet för det fina arbete de gör såväl på fotbollsplanen som utanför.
Vi är så glada att Skåneidrotten och Sparbanksstiftelserna valde att premiera våra tränare och vår förening tillsammans med 249 andra föreningar.

Stipendiet delades ut under pompa och ståt vid idrottsledargalan på Sparbanksarenan i Lund. Representant från tränarteamet var Maud Cederlöw som fick emotta en check på 7000 kronor som går till laget. Vår förening fick emotta en check på 3000 kronor, fina pengar som bidrar till vårt fortsatta arbete att utveckla Stehags AIF.

Stort, stort grattis än en gång till tränarteamet i F07.

/Ungdomsstyrelsen genom Anna Mårtensson

Väder Stehag