Fotbollens dag
2018-05-25 08:44
Vilken fotbollslördag vi hade på Gyavallen föregående helg! Och vädret kunde vi inte heller klaga på. Fotbollens dag tillsammans med sammankomst bjöd på härlig fotboll och mycket folk. Grillen var förstås igång hela dagen och det grillades många hamburgare och korvar. Enligt tradition fanns även hoppborgen på plats, tombolan hade fin, fina priser och dagen avslutades förstås med godisregn.

På kvällen var grillen tänd igen för alla som ville inta kvällsmaten tillsammans. En fin avslutning på en fin dag.

Tack alla för er insats denna dag barn, ledare, funktionärer och inte minst föräldrar som skötte kiosken hela dagen. Utan allas hjälpande händer och glada humör hade denna dag inte gått att genomföra på detta sätt.

STORT tack!
/Ungdomssektionen
Idrottsledarstipendiet
2018-05-18 21:16
Föreningen har i år nominerat tränarteamet för F07 till idrottsledarstipendiet för det fina arbete de gör såväl på fotbollsplanen som utanför.
Vi är så glada att Skåneidrotten och Sparbanksstiftelserna valde att premiera våra tränare och vår förening tillsammans med 249 andra föreningar.

Stipendiet delades ut under pompa och ståt vid idrottsledargalan på Sparbanksarenan i Lund. Representant från tränarteamet var Maud Cederlöw som fick emotta en check på 7000 kronor som går till laget. Vår förening fick emotta en check på 3000 kronor, fina pengar som bidrar till vårt fortsatta arbete att utveckla Stehags AIF.

Stort, stort grattis än en gång till tränarteamet i F07.

/Ungdomsstyrelsen genom Anna Mårtensson
SAIF-dagen inställd
2018-03-14 08:38

Tyvärr så måste vi meddela att vi får skjuta upp SAIF-dagen som vi planerade till den 17/3 till ett senare tillfälle eftersom inte tillräckligt många anmälde sig för att vi skulle kunna genomföra en bra dag. Det är tråkigt men vi kommer att göra ett nytt försök i höst och återkommer med mer information om detta senare.

Till dess så fundera på hur vi kan göra vår förening starkare och bättre.

SAIF-dagskommittén genom

Sigvard

Årets Saifare 2017
2018-02-11 18:01
Stort Grattis till Per Larsson o Martin Larsson, Flickor 03 duktiga tränare.

Inbjudan till SAIF-dagen
2018-02-07 07:46
Varmt välkomna till SAIF-dagen som äger rum den 17 mars på
Gya bygdegård med start klockan 09.30.
Nu har ni möjlighet att påverka och gemensamt arbeta fram hur
vi i vår förening ska förverkliga Strategi 2025.
Läs mer om dagens spännande program här: Inbjudan till SAIF.docx »
Länk till Strategi 2025: http://www.strategi2025.se/
Vi förväntar oss en stor uppslutning av ledare och funktionärer.
Övriga medlemmar är välkomna i mån av plats.
Sista anmälningsdag för samtliga är den 26/2. Anmäl dig här:
sigvardj@hotmail.com
Vi ser framemot en inspirerande dag tillsammans med er.
Väl mött!
GM