Stöd Stehags AIF
2018-10-30 17:56

Stehags lagen säljer Julkalendrar och även Bingolotter till Uppesittarkvällen.

WPs goda Julkorlådor kan ni också beställa, bara att kontakta någon i lagen.

Flickor 07 och Dam säljer även NewBody. Finfina Julklappar.

Tack för alla insatser på städdagen på Gyavallen!
2018-10-25 08:49
en årliga höststäddagen på Gyavallen började med ett lätt regn men trots det så dök runt 25 medlemmar upp för att hjälpa till med arbetet och alla kastade sig över sina uppgifter med glatt humör och stor energi. Vi hann med att göra mycket, bl.a. så flyttades mål och bänkar bort från planerna, det städades i omklädningsrummen, i bollrummet och i kiosken. Utomhus så röjde vi runt klubbstugan och längs bäcken.
När arbetet var klart så fick alla njuta av nygrillade hamburgare på en nystädad anläggning redo för vintern.
Styrelsen vill tacka föräldrar, funktionärer och spelare ur herr- och damlagen för att ni kom upp gjorde en välbehövlig insats.

Vi hoppas att ni också hade det trevligt och nu ser vi fram mot nästa städdag till våren då vi ska ställa iordning anläggningen för säsongen 2019.
Damlaget vann serien och är nu Klara för Div.2!
2018-10-11 08:22

I lördags gick säsongens sista seriematch för damlaget. En direkt avgörande match som vid seger skulle räcka till serieseger och avancemang till nästa års Div.2. Efter full tid skrevs resultatet till 4-1 mot tredjeplacerade Skäldervikens IF och seriesegern var ett faktum. Damtruppen tackar alla supportrar som stöttat oss under säsongen och F07 tjejerna som ställt upp som BollFior, BollLisor och Bollflickor på våra hemma matcher. Säsongens resultat efter 18 spelade seriematcher matcher: 14 segrar, 1 oavgjord, 3 förluster och 63-17 i målskillnad. 27st olika spelare har under säsongen spelat i A-lagets seriematcher varav 9st är 15 år eller yngre.

Stefan Andersson Årets Stehagsbo 2018
2018-10-09 21:58
Stefan Andersson utsågs av Stehags Intresseförening till 2018 års Stehags bo.

Grattis till Stefan Andersson för sitt goda engagemang inom Stehags AIF som tränare.
Motivering:
För sitt engagemang och glädje för sitt fotbollslag. Gemenskapen och glädjen genomsyrar laget. Kommer spelare från andra byar som väljer att spela i just detta laget. Han får sina spelare att lyfta och känna sig delaktiga och betydelsefulla.

Ett stort Grattis till Stefan från oss alla i Stehags AIF
Välkomna till sommarens roligaste fotbollshelg!
2018-06-05 12:19

Första helgen i augusti går årets fotbollsskola av stapeln på natursköna Gyavallen i Stehag.

I år kommer fotbollsskolan drivas i Svenska fotbollsförbundets regi.

Vi välkomnar alla barn födda 05-11 till årets roligaste fotbollshelg. Alla barn får ett kit med landslagströja, boll, vattenflaska och diplom från SvFF.

Kostnaden är 400 kr och i priset ingår, landslagströja, boll och vattenflaska. Det ingår även mat och frukt båda dagarna. Registrering och utdelning av material börjar klockan 08.00 på lördagen och dagen avslutas klockan 15.00. Vi ses igen på söndagen med start klockan 09.00 och dagen avslutas 14.00.

Det finns begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

I år blir vi många.

Sista dag för anmälan är den 1 juli.

Anmäl dig här:

Vi ses på Gyavallen.

Väl mött

Ungdomssektionen

Fotbollens dag
2018-05-25 08:44
Vilken fotbollslördag vi hade på Gyavallen föregående helg! Och vädret kunde vi inte heller klaga på. Fotbollens dag tillsammans med sammankomst bjöd på härlig fotboll och mycket folk. Grillen var förstås igång hela dagen och det grillades många hamburgare och korvar. Enligt tradition fanns även hoppborgen på plats, tombolan hade fin, fina priser och dagen avslutades förstås med godisregn.

På kvällen var grillen tänd igen för alla som ville inta kvällsmaten tillsammans. En fin avslutning på en fin dag.

Tack alla för er insats denna dag barn, ledare, funktionärer och inte minst föräldrar som skötte kiosken hela dagen. Utan allas hjälpande händer och glada humör hade denna dag inte gått att genomföra på detta sätt.

STORT tack!
/Ungdomssektionen