Julgranar
2019-12-15 09:57

Stöd Stehags AIF och köp en gran av oss.
Vi säljer på Matboden i Stehag, betala med swish eller kontant i butiken.

Vi har även säljare som står på Ica Kvantum Eslöv och på Stora Coop Flygstaden.

Öppettider Ica Kvantum

Lör-Sön 9.00-17.00

Mån-Fred 9.00-18.00

Öppettider Stora Coop

Lör-Sön 10.00-15.00

Granarna är från Skåne, Eslövs kommun. Närmare bestämt från Södra Munkarp och strax utanför Harlösa!

Hej alla kära 493(!) stycken Stehagsföljare!
2019-12-09 07:43

Hej alla kära 493(!) stycken Stehagsföljare!

Stehags AIF är i stort behov att personer som kan engagera sig inför kommande säsong för att vi fortsättningsvis kan vara en väl fungerande och utvecklande förening.

Alla människor kan lägga olika mycket tid och bidra på olika sätt. Vi i valberedningen hjälper gärna till och skräddarsyr din roll i föreningen beroende på vilka kunskaper och intressen du har. Du kan även börja från noll och växa in i en roll då vi har många erfarna personer i våra olika sektioner som gärna visar och förklarar hur allt fungerar. Stort som smått engagemang är viktigt för oss. Är vi många som bidrar blir vi starkare som förening och vi sprider även ut arbetet till fler av våra viktiga medlemmar.

Följande sektioner behöver förstärkas med följande arbetskraft inför år 2020:

STYRELSEN: Kassör, ledamot och suppleant.
DAMSEKTIONEN: 2-3 representanter.
UNGDOMSSEKTIONEN: 2 representanter.
SPONSORSEKTIONEN: 4 representanter.
BINGOSEKTIONEN: 3 representanter.
VALBEREDNING: 1-2 representanter.

Det behövs även en revisor.

TIPS!
Samla ihop personer som du vanligtvis umgås med och bidra tillsammans i en sektion. Se möten och samlingstillfällen som en plattform för att träffas och ha trevligt tillsammans, samtidigt som ni bidrar till en fungerande förening där barn och ungdomar får en bra start i livet under Stehags AIFs vingar.
Det är även bra för nyinflyttade personer att engagera sig som ett sätt att komma in i vår fina kamratskap och gemenskap inom Stehags AIF.

Hör gärna av dig till valberedningen om DU kan ställa upp eller har namnförslag på personer som du eventuellt tror har möjlighet att bidra med sin tid och kunskap till någon av ovanstående sektioner för att föreningen fortsättningsvis ska kunna fungera.

Föreningsidrott är en viktig del i vår by, nu behöver vi er allas hjälp för att lyckas fylla föreningens olika sektioner.
SPRID DETTA BUDSKAP VIDARE! 💙

Mvh Valberedningen,

Magnus Brunström
magnus.brunstrom@gmail.com

Malin Olsson
matboden@istehag.se

Ungdomsavslutning 2019
2019-11-17 16:32
Då var ungdomsavslutningen avklarad och alla barnen fick sitt träningspris som de alla väl förtjänat. U-sektionen vill räcka ett stort tack till alla ledare som gjorde denna söndagsförmiddag möjlig. Utan ert engagemang så blir det inget.
//U-sektionen
Bingolotter, Kalendrar, WP:s korvlådor o NewBody
2019-10-31 13:59
Kansliet har Julkalendrar och Bingolotter till Uppesittarkvällen för lagen att sälja. Kontakta kansliet.

Lagen säljer även WP:s goda korvlådor nu till jul.
Ta kontakt med någon i lagen för att köpa o stödja. Lagen tjänar som vanligt 80-20 % till lagkassan.

Damlaget o Flickor 07 säljer som vanligt NewBody nu inför julen. Kontakta någon tjej där.
Gyavallen höststäddag
2019-10-28 10:20