Tack Sponsorer
2020-02-06 14:47

Ett stort tack till alla er sponsorer, för det generösa stödet under 2019!

Ert ekonomiska bidrag är i princip en nödvändighet, för att vi i Stehags AIF skall ha möjligheten att erbjuda våra ungdomar en meningsfull sysselsättning.

I år har vi haft 10 flick- och pojklag i seriespel. Seniorsidan har bestått av ett damlag, två herrlag och ett juniorlag.

Utan ert engagemang hade medlemsavgifterna behövt chockhöjas, för att klara denna breda verksamhet.

Än en gång ett stort tack och på återseende 2020!

Årets SAIF-are 2019
2020-01-29 09:15

Det är inte varje år som en ny plan byggs i Stehag. Förra gången var för 25 års sedan då Gyavallen öppnades och vi fick den anläggning vi har idag.

Sedan några år tillbaka har vi blivit mer och mer trångbodda och det har i flera omgångar diskuterats om vi inte skulle bygga en ny plan. Så för ett par år sedan beslöt styrelsen att det var dags att göra allvar av funderingarna och drog igång ett projekt för att anlägga en ny gräsplan lämplig för ungdomsspel, dvs 5-, 7, och 9-mannaspel, och i höstas blev planen klar och har kunnat tas i bruk.

En ny plan bygger sig inte själv utan det har krävts mycket arbete av många medlemmar för att förverkliga drömmen. Vi vill här lyfta fram det arbete som kanske inte alltid syns men som var absolut nödvändigt och en förutsättning för att vi skulle kunna ro iland investeringen – finansiering och tillstånd. Ett tidsödande arbete med mycket basdata som ska tas fram och många ansökningsformulär som ska fyllas i och skickas in.

Styrelsen för SAIF har därför bestämt att utmärkelsen Årets SAIF-are ska gå till en person som under ett par år arbetade med att lösa finansieringen och drev på både myndigheter och andra organisationer för att vi skulle få C-planen till stånd. Trots att det emellanåt både såg och kändes trögt gav han aldrig upp utan arbetade vidare. Utan honom hade vi inte haft vår nya C-plan.

Personen ifråga ställer också alltid upp om det är något som ska göras kring anläggningen och har också under året suttit med i föreningsstyrelsen.

Årets SAIF-are 2019 är Jan-Åke Andersson

Julgranar
2019-12-15 09:57

Stöd Stehags AIF och köp en gran av oss.
Vi säljer på Matboden i Stehag, betala med swish eller kontant i butiken.

Vi har även säljare som står på Ica Kvantum Eslöv och på Stora Coop Flygstaden.

Öppettider Ica Kvantum

Lör-Sön 9.00-17.00

Mån-Fred 9.00-18.00

Öppettider Stora Coop

Lör-Sön 10.00-15.00

Granarna är från Skåne, Eslövs kommun. Närmare bestämt från Södra Munkarp och strax utanför Harlösa!

Hej alla kära 493(!) stycken Stehagsföljare!
2019-12-09 07:43

Hej alla kära 493(!) stycken Stehagsföljare!

Stehags AIF är i stort behov att personer som kan engagera sig inför kommande säsong för att vi fortsättningsvis kan vara en väl fungerande och utvecklande förening.

Alla människor kan lägga olika mycket tid och bidra på olika sätt. Vi i valberedningen hjälper gärna till och skräddarsyr din roll i föreningen beroende på vilka kunskaper och intressen du har. Du kan även börja från noll och växa in i en roll då vi har många erfarna personer i våra olika sektioner som gärna visar och förklarar hur allt fungerar. Stort som smått engagemang är viktigt för oss. Är vi många som bidrar blir vi starkare som förening och vi sprider även ut arbetet till fler av våra viktiga medlemmar.

Följande sektioner behöver förstärkas med följande arbetskraft inför år 2020:

STYRELSEN: Kassör, ledamot och suppleant.
DAMSEKTIONEN: 2-3 representanter.
UNGDOMSSEKTIONEN: 2 representanter.
SPONSORSEKTIONEN: 4 representanter.
BINGOSEKTIONEN: 3 representanter.
VALBEREDNING: 1-2 representanter.

Det behövs även en revisor.

TIPS!
Samla ihop personer som du vanligtvis umgås med och bidra tillsammans i en sektion. Se möten och samlingstillfällen som en plattform för att träffas och ha trevligt tillsammans, samtidigt som ni bidrar till en fungerande förening där barn och ungdomar får en bra start i livet under Stehags AIFs vingar.
Det är även bra för nyinflyttade personer att engagera sig som ett sätt att komma in i vår fina kamratskap och gemenskap inom Stehags AIF.

Hör gärna av dig till valberedningen om DU kan ställa upp eller har namnförslag på personer som du eventuellt tror har möjlighet att bidra med sin tid och kunskap till någon av ovanstående sektioner för att föreningen fortsättningsvis ska kunna fungera.

Föreningsidrott är en viktig del i vår by, nu behöver vi er allas hjälp för att lyckas fylla föreningens olika sektioner.
SPRID DETTA BUDSKAP VIDARE! 💙

Mvh Valberedningen,

Magnus Brunström
magnus.brunstrom@gmail.com

Malin Olsson
matboden@istehag.se

Ungdomsavslutning 2019
2019-11-17 16:32
Då var ungdomsavslutningen avklarad och alla barnen fick sitt träningspris som de alla väl förtjänat. U-sektionen vill räcka ett stort tack till alla ledare som gjorde denna söndagsförmiddag möjlig. Utan ert engagemang så blir det inget.
//U-sektionen
Herrjuniorer, 18/10 22:12