Dragning 1 Medlemslotteriet 2018

45, 109.

250:-                55, 94.

150:-                173, 100.

Stort Grattis till vinnarna!!

Välkomna till sommarens roligaste fotbollshelg!
2018-06-05 12:19

Första helgen i augusti går årets fotbollsskola av stapeln på natursköna Gyavallen i Stehag.

I år kommer fotbollsskolan drivas i Svenska fotbollsförbundets regi.

Vi välkomnar alla barn födda 05-11 till årets roligaste fotbollshelg. Alla barn får ett kit med landslagströja, boll, vattenflaska och diplom från SvFF.

Kostnaden är 400 kr och i priset ingår, landslagströja, boll och vattenflaska. Det ingår även mat och frukt båda dagarna. Registrering och utdelning av material börjar klockan 08.00 på lördagen och dagen avslutas klockan 15.00. Vi ses igen på söndagen med start klockan 09.00 och dagen avslutas 14.00.

Det finns begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

I år blir vi många.

Sista dag för anmälan är den 1 juli.

Anmäl dig här:

Vi ses på Gyavallen.

Väl mött

Ungdomssektionen

Fotbollens dag
2018-05-25 08:44
Vilken fotbollslördag vi hade på Gyavallen föregående helg! Och vädret kunde vi inte heller klaga på. Fotbollens dag tillsammans med sammankomst bjöd på härlig fotboll och mycket folk. Grillen var förstås igång hela dagen och det grillades många hamburgare och korvar. Enligt tradition fanns även hoppborgen på plats, tombolan hade fin, fina priser och dagen avslutades förstås med godisregn.

På kvällen var grillen tänd igen för alla som ville inta kvällsmaten tillsammans. En fin avslutning på en fin dag.

Tack alla för er insats denna dag barn, ledare, funktionärer och inte minst föräldrar som skötte kiosken hela dagen. Utan allas hjälpande händer och glada humör hade denna dag inte gått att genomföra på detta sätt.

STORT tack!
/Ungdomssektionen
Idrottsledarstipendiet
2018-05-18 21:16
Föreningen har i år nominerat tränarteamet för F07 till idrottsledarstipendiet för det fina arbete de gör såväl på fotbollsplanen som utanför.
Vi är så glada att Skåneidrotten och Sparbanksstiftelserna valde att premiera våra tränare och vår förening tillsammans med 249 andra föreningar.

Stipendiet delades ut under pompa och ståt vid idrottsledargalan på Sparbanksarenan i Lund. Representant från tränarteamet var Maud Cederlöw som fick emotta en check på 7000 kronor som går till laget. Vår förening fick emotta en check på 3000 kronor, fina pengar som bidrar till vårt fortsatta arbete att utveckla Stehags AIF.

Stort, stort grattis än en gång till tränarteamet i F07.

/Ungdomsstyrelsen genom Anna Mårtensson
SAIF-dagen inställd
2018-03-14 08:38

Tyvärr så måste vi meddela att vi får skjuta upp SAIF-dagen som vi planerade till den 17/3 till ett senare tillfälle eftersom inte tillräckligt många anmälde sig för att vi skulle kunna genomföra en bra dag. Det är tråkigt men vi kommer att göra ett nytt försök i höst och återkommer med mer information om detta senare.

Till dess så fundera på hur vi kan göra vår förening starkare och bättre.

SAIF-dagskommittén genom

Sigvard