Städdag på Gyavallen 20/10 kl 9-12
2018-10-13 11:20

Städdag på Gyavallen Lördagen den 20/10 kl: 9.00 – 12.00

och avslutas sedvanligt med att grillen tänds.

Har ni Lövblås och eller Röjsåg så ta med. Skruvdragare o borr lär väl också behövas om något ska monteras upp.

Det finns alltid något för alla att göra så ...

Alla är välkomna att hjälpa till så blir vi snabbare klara och så vi håller Gyavallen fin.

/ Styrelsen

Damlaget vann serien och är nu Klara för Div.2!
2018-10-11 08:22

I lördags gick säsongens sista seriematch för damlaget. En direkt avgörande match som vid seger skulle räcka till serieseger och avancemang till nästa års Div.2. Efter full tid skrevs resultatet till 4-1 mot tredjeplacerade Skäldervikens IF och seriesegern var ett faktum. Damtruppen tackar alla supportrar som stöttat oss under säsongen och F07 tjejerna som ställt upp som BollFior, BollLisor och Bollflickor på våra hemma matcher. Säsongens resultat efter 18 spelade seriematcher matcher: 14 segrar, 1 oavgjord, 3 förluster och 63-17 i målskillnad. 27st olika spelare har under säsongen spelat i A-lagets seriematcher varav 9st är 15 år eller yngre.

Stefan Andersson Årets Stehagsbo 2018
2018-10-09 21:58
Stefan Andersson utsågs av Stehags Intresseförening till 2018 års Stehags bo.

Grattis till Stefan Andersson för sitt goda engagemang inom Stehags AIF som tränare.
Motivering:
För sitt engagemang och glädje för sitt fotbollslag. Gemenskapen och glädjen genomsyrar laget. Kommer spelare från andra byar som väljer att spela i just detta laget. Han får sina spelare att lyfta och känna sig delaktiga och betydelsefulla.

Ett stort Grattis till Stefan från oss alla i Stehags AIF
Välkomna till sommarens roligaste fotbollshelg!
2018-06-05 12:19

Första helgen i augusti går årets fotbollsskola av stapeln på natursköna Gyavallen i Stehag.

I år kommer fotbollsskolan drivas i Svenska fotbollsförbundets regi.

Vi välkomnar alla barn födda 05-11 till årets roligaste fotbollshelg. Alla barn får ett kit med landslagströja, boll, vattenflaska och diplom från SvFF.

Kostnaden är 400 kr och i priset ingår, landslagströja, boll och vattenflaska. Det ingår även mat och frukt båda dagarna. Registrering och utdelning av material börjar klockan 08.00 på lördagen och dagen avslutas klockan 15.00. Vi ses igen på söndagen med start klockan 09.00 och dagen avslutas 14.00.

Det finns begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

I år blir vi många.

Sista dag för anmälan är den 1 juli.

Anmäl dig här:

Vi ses på Gyavallen.

Väl mött

Ungdomssektionen

Fotbollens dag
2018-05-25 08:44
Vilken fotbollslördag vi hade på Gyavallen föregående helg! Och vädret kunde vi inte heller klaga på. Fotbollens dag tillsammans med sammankomst bjöd på härlig fotboll och mycket folk. Grillen var förstås igång hela dagen och det grillades många hamburgare och korvar. Enligt tradition fanns även hoppborgen på plats, tombolan hade fin, fina priser och dagen avslutades förstås med godisregn.

På kvällen var grillen tänd igen för alla som ville inta kvällsmaten tillsammans. En fin avslutning på en fin dag.

Tack alla för er insats denna dag barn, ledare, funktionärer och inte minst föräldrar som skötte kiosken hela dagen. Utan allas hjälpande händer och glada humör hade denna dag inte gått att genomföra på detta sätt.

STORT tack!
/Ungdomssektionen
Idrottsledarstipendiet
2018-05-18 21:16
Föreningen har i år nominerat tränarteamet för F07 till idrottsledarstipendiet för det fina arbete de gör såväl på fotbollsplanen som utanför.
Vi är så glada att Skåneidrotten och Sparbanksstiftelserna valde att premiera våra tränare och vår förening tillsammans med 249 andra föreningar.

Stipendiet delades ut under pompa och ståt vid idrottsledargalan på Sparbanksarenan i Lund. Representant från tränarteamet var Maud Cederlöw som fick emotta en check på 7000 kronor som går till laget. Vår förening fick emotta en check på 3000 kronor, fina pengar som bidrar till vårt fortsatta arbete att utveckla Stehags AIF.

Stort, stort grattis än en gång till tränarteamet i F07.

/Ungdomsstyrelsen genom Anna Mårtensson

Väder Stehag