SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Dam

Anderslövs BoIK
0 - 9
Stehags AIF
Anderslövs BoIK0 - 9Stehags AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 april, 13:00
Plats:Anderslövs IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 132001002
Samling:12:00, Anderslövs IP
Aktivitetsinfo: Seriepremiär!

Här kommer kallelse till första seriematchen i F15-serien. Vi möter Anderslöv på bortaplan. Är det någon som behöver skjuts så meddela detta till ngn av oss tränare-

Väl mött!

/Tränarna
F15 Seger i seriepremiären mot Anderslövs BoIK
2018-04-11 16:27
Matchtrupp: Alexandra (MV), Linnea L, Olivia, Josefine Hö, Izabelle, Linnea F, Liv, Cajsa F, Elisa, Ida, Josefine Ha, Linnea K, Thea, Wilma

Seriepremiär för F15-laget och då bjöd Anderslövs IP på ett strålande vårväder och härliga 16 grader. För motståndet stod Anderslövs BoIK på ett plastmatta av hög kvalitet. Vi spelade matchen med uppställningen 3-5-2, en formation som vi avslutade matchen mot Södra Sandby med. Nu hade arbetssättet satt sig och rollerna var tydligare. Backlinjen jobbade som en enhet med en sittande defensiv mittfältare framför sig.


Matchen hade precis blåsts igång då bollen, efter en rörig situation på vänsterkanten, slogs över till Cajsa F på högersidan som i sin tur snabbt uppfattade att Anderslövs målvakt befann sig en bit utanför sitt mål och sköt iskallt bollen i nät. Klockan hade då  bara hunnit ticka upp till 39 sekunder. En riktigt bra start som satte oss i ett fint utgångsläge. Resten av halvleken präglades av mycket kamp på mittplan och inget riktigt organiserat spel då vi är för snabba med att släppa bollen. Trots detta skapar vi ytterligare en mängd lägen, har skott i stolpe och ribba och håller motståndarna borta från vårt mål. Vi skapar chanser mycket baserat på teknik och vilja och inte så mycket genom organiserat spel. Bra att vi har många vapen men lite för stressigt som lag. 


Den enda farligheten bakåt uppstår efter miss i kommunikationen men kan avvärjas av en lugn Alexandra. I slutet av halvleken gör vi 2-0 och går till pausvila med ett bra utgångsläge inför andra halvlek.


I paus pratar vi om att ta det lugnare med bollen, att äga den längre stunder och värdera våra attacker. Vi formerar om oss en aning uppställningsmässigt. Genomgången i paus är bra och flera av spelarna är själva med och påverkar hur vi ska ta oss an andra halvlek.


Vår omdisposition och genomgång får omedelbart effekt. Genom hög press, tydligare linjer och riktigt bra arbetsfördelning där samtliga verkligen bidrar tar vi över matchen fullständigt. Vi gör mål på genombrott centralt, via inspel från kanten samt skott utifrån. Utöver de 7 mål vi producerar så har vi ytterligare 3 skott i målramen och flera frilägen. Vi gör en väldigt bra halvlek fotbollsmäsigt. Stressar inte, vårdar bollen och jobbar för varandra.


På det hela en mycket väl genomförd match. Bra jobbat hela truppen!


/Martin


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 29/9 19:30
4 - 0  
Lör 23/9 15:00
7 - 2  
Lör 16/9 13:00
2 - 1  
Lör 2/9 13:00
1 - 1  
Sön 27/8 16:00
3 - 2  
Lör 19/8 13:00
2 - 1