SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Dam

Stehags AIF
8 - 0
FC Staffanstorp blå
Stehags AIF8 - 0FC Staffanstorp blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 april, 19:00
Plats:Gyavallen A-Plan
Tävling:
Matchnummer: 132001022
Samling:18:00, Gyavallen
Aktivitetsinfo: Hej!

Kallelse till årets första riktiga seriematchen på hemmaplan på Gyavallen. Efter tre fina segrar mot lag som inte riktigt har kunnat bjuda oss motstånd väntar ett större test när Staffanstorp kommer på besök. Spelformen är 11-manna - Vi hoppas att alla kan vara med och ser fram emot en härlig drabbning!

Väl mött!

/Tränarna
F15 Seriematch mot FC Staffanstorp
2018-05-05 22:51

Matchtrupp: Linnea L, Liv, Cajsa R, Elina, Elisa, Izabelle, Ida, Josefine Ha, Cajsa F, Thea, Josefine Hö, Wilma, Alexandra, Linnea K, Linnea F

Efter ett par matcher i spelformen 9-manna var det återigen dags för en 11-mannamatch och detta i årets riktiga hemmapremiär på Gyavallens A-plan. För motståndet stod FC Staffanstorp i en tidig seriefinal.


Med sedvanlig hög press som arbetssätt vann tjejerna intialt bollen och kunde göra 1-0 redan efter cirka 30 sekunder. Efter denna pangstart flöt både spelet och målproduktionen på och laget satte i princip samtliga av de lägen som skapades. Trots tydlit övertag i målprotokollet ville tjejerna hela tiden mer och hotade såväl från kanterna som centralt. Därtill var laget kompakt i försvarsspelet. En stark första halvlek resulterade i en ledning med 6-0.


Vi vill särskilt belysa lagandan, moralen och sammanhållningen i truppen. Tjejerna pushar varandra, är inte sena att ge varandra beröm och gläds med andras framgång. Ett exempel på detta är Izabelles insats på Josefine Hanssons långskott - Istället för att satsa på att forcera in bollen i mål så jobbade Iza för att täcka bort försvarande spelare i Staffanstorp så att Josefines skott utan ytterligare hot kunde resultera i mål. En lovvärd insats av Iza på ett riktigt bra skott av Josefine!


Andra halvlek blir jämnare spelmässigt. Vi fortsätter att jobba med grunderna men har inte samma extrema utdelning som i första halvlek. Matchen som helhet är ytterligare ett bevis på att tjejerna är en bra grupp men en stor vilja och härlig inställning till kampen på planen.


/Martin


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 29/9 19:30
4 - 0  
Lör 23/9 15:00
7 - 2  
Lör 16/9 13:00
2 - 1  
Lör 2/9 13:00
1 - 1  
Sön 27/8 16:00
3 - 2  
Lör 19/8 13:00
2 - 1