SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Dam

Stehags AIF F15
14 - 0
Askeröds IF (9m)
Stehags AIF F1514 - 0Askeröds IF (9m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 augusti, 12:00
Plats:Gyavallen A-Plan
Tävling:
Matchnummer: 132003016
Samling:11:00, Gyavallen
Aktivitetsinfo: Hej!

Kallelse till höstpremiären på hemmaplan mot Askeröds IF. Kom utvilade och med en rejäl frukost i magen.

Väl mött!

/Tränarna
F15 Seriematch mot Askeröds IF
2018-08-25 15:16

Matchtrupp: Alexandra, Cajsa R, Linnea L, Josefine, Izabelle, Linnea F, Ida, Elina, Linnea K, Thea, Elisa, Cajsa F

Höstpremiär och möte med Askeröds IF hemma på Gyavallen. Det var ett hungrigt men lite ringrostigt lag som efter sommarvilan tog sig an seriespelet. Omedelbart tog vi tar i spelet, ägde bollen och försökte få ett defensivt inriktat motstånd att tappa bort sig i försvarsspelet. Vi har bra kontroll över matchbilden men Askeröd försvarar sig väl och ligger rätt i positionerna. Det är alltid en svår utmaning att behålla lugnet och tron på det egna spelet när matchbilden är ensidig och få ytor erbjuds. Tjejerna fortsätter dock att mala på och utdelningen kommer efter cirka 10 minuter.


Vi genomför matchen på ett bra sätt. Byter många positioner och skapar väldigt många lägen. Askeröd hade en väldigt duktig målvakt som ska ha mycket beröm för sin orädda och uppoffrande spelstil.


Summeringen av matchen stavas, kontroll, spelglädje och många vackra fotbollsmål där vår teknik fäller avgörandet. Lobbnick, sträckt vrist i nättaket, kortpassningsspel från egen planhalva.


Mycket fint spel av hela laget. Bra jobbat tjejer!


/Martin


<< Tillbaka