SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll

Verksamhetsberättelse 2023 P/F 2018
2024-01-14 21:28

Under maj månad var vi ett gäng glada och fotbollsintresserade föräldrar som tillsammans med familjen Johansson startade upp detta pojk- och flicklag för barn födda år 2018. Det har varit en väldigt bra uppslutning med totalt 27 st inskrivna barn vid årets slut med närvaro mellan 15-25 st per träning. Det är ett gäng fantastiska barn som vi fått lära känna och vi hoppas och tror att många av dessa kommer spela fotboll lång tid framöver. Föräldrarna i gruppen har också varit väldigt engagerade och hjälpsamma, vilket underlättat och gjort att vi kunnat dela upp barnen i mindre grupper.

 

Tränare för laget har varit Paulina Olefors, Joakim Nilsson, Christopher Falk, Tim Stjerna, Fredrik Rosenkvist och Tylo Stenkil. Vårt fokus har varit att aktivera barnen på ett lekfullt sätt, ha roligt och bygga en trygg gemenskap i gruppen. Träningarna, som vi har haft en gång i veckan 45-60 min, har bestått av mycket bollkontroll, koordination och spel.

 

Vi ser mycket fram emot det nya året och att få se barnen fortsätta utvecklas både inom fotbollen och som lagspelare.

 

Bästa hälsningar från tränarna i P/F 2018 ⚽️


Nyhetsarkiv