Stehags AIF

Ring Upphittad i Stehags Hallen
2022-11-16 17:21

Hej

Om någon tappat bort sin ring så ta vänligen kontakt med kansliet så löser vi det mot beskrivning på bästa sätt.

mvh Dan

Nu har alla lagen kommit igång med Julkalendrarna
2022-10-10 15:15

Nu är Julkalendrarna på gång i lagen och jag har redan fått merförsäljning från ett par lag som hämtat fler Julkalendrar på kansliet så skulle dom ta slut så prata med varandra i lagen så kan vi alla hjälpas åt att sälja slut våra kalendrar.

Så har ni inte köpt Julkalender än så ta kontakt med någon ledare eller spelare i våra lag så löser dom det eller via mig på kansliet så hjälper jag er med kontakten till något av våra lag.

Stehags AIF vill sälja till alla så köp av lagen så vi alla våra barn i föreningen får bästa möjliga förutsättnigar för att skapa en familjär stämning och trygghet där alla känner sig välkomna för att känna glädje  ha Kul Gemenskap och Kvalite.

Stehags AIF

Kansliet

Alma fanns med i F15-landslaget.
2022-10-04 17:18

Nu är jag något sen med detta, men här kommer en länk till Landslagets matchrapporter från mötena där Alma fanns med i F15-landslaget. Förhoppningsvis får vi se henne i laget igen framöver.

” Viktigt meddelande från valberedningen "
2022-09-20 12:36

Viktigt meddelande från valberedningen

Ni som har mandatperiod som löper ut detta året och inte vill kandidera för omval på årsmötet måste skriftligen avsäga ert uppdrag till valberedningen senast den 30 oktober 2022.

Skicka ett mejl till Valberedning.SAIF@gmail.com

Tack!

Med vänlig hälsning,
Valberedningen

STORT GRATTIS ALMA LARSSON
2022-08-31 12:28

Förbundskapten Lovisa Delby har tagit ut Alma Larsson Från Stehags AIF Till:

F15/07 3-NATIONSTURNERING I NORGE 11-15 SEPTEMBER 2022

STORT LYCKA TILL ALMA ÖNSKAR HELA FÖRENINGEN MED STOLTHET UTÖVER DET VANLIGA ATT VI LYCKATS FÅ FRAM EN LANDSLAGSSPELARE FRÅN STEHAGS AIF.

Svenska Fotbollförbundet / Swedish Football Association

KIOSKSCHEMAT UPPDATERAT
2022-08-11 12:09

Hej

Under fliken  TRÄNING/MATCH ligger uppdaterat Kioskschema till Höstens alla hemmamatcher.

Kansliet

Dan