Stehags AIF

” Viktigt meddelande från valberedningen "
2022-09-20 12:36

Viktigt meddelande från valberedningen

Ni som har mandatperiod som löper ut detta året och inte vill kandidera för omval på årsmötet måste skriftligen avsäga ert uppdrag till valberedningen senast den 30 oktober 2022.

Skicka ett mejl till Valberedning.SAIF@gmail.com

Tack!

Med vänlig hälsning,
Valberedningen

STORT GRATTIS ALMA LARSSON
2022-08-31 12:28

Förbundskapten Lovisa Delby har tagit ut Alma Larsson Från Stehags AIF Till:

F15/07 3-NATIONSTURNERING I NORGE 11-15 SEPTEMBER 2022

STORT LYCKA TILL ALMA ÖNSKAR HELA FÖRENINGEN MED STOLTHET UTÖVER DET VANLIGA ATT VI LYCKATS FÅ FRAM EN LANDSLAGSSPELARE FRÅN STEHAGS AIF.

Svenska Fotbollförbundet / Swedish Football Association

KIOSKSCHEMAT UPPDATERAT
2022-08-11 12:09

Hej

Under fliken  TRÄNING/MATCH ligger uppdaterat Kioskschema till Höstens alla hemmamatcher.

Kansliet

Dan

Kjell Olsson,Tack för många år av vänskap
2022-08-09 14:19

Stehags AIF vill med dessa rader  framföra vårt varma/djupa deltagande om att vår trotjänare och vän Kjell Olsson på Eslövs Kommun hastigt har avlidit.

Vi minns en varm och trogen medarbetare  som under lång tid arbetat för Eslövs föreningsliv, där vi tillsammans med honom möjliggjort aktiviteter och verksamheter, öppen och tillgänglig för alla.

Kjell kommer att vara djupt saknad.

Våra tankar går till Kjells familj och nära!

Stehags AIF

Ytorna På Gyavallen
2022-04-26 14:33

Nu är det vår och vi är igång på Gyavallen!

Vad härligt det är att vi har kunnat komma hem och dra i gång verksamheten på Gyavallen igen. Vi är många som längtat efter det och nu är det äntligen dags.

Det är så kul att vi kan vara på Gyavallen. Hjälps vi åt så får vi en riktigt rolig fotbollssäsong.

Sigvard

Ytorna på Gyavallen.docx

Rapport från Städdagen Lör 2 April
2022-04-04 10:06

Årets första städdag är avklarad!

Nu är årets första städdag på Gyavallen avklarad. I lördags den 4:3 april så var vi minst 32 personer uppe på Gyavallen för att göra anläggningen klar för vårens aktiviteter.