SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Herr

Stehags AIF Herrar 2024

Ledarteamet 2024

Huvudtränare: Tobias Persson
Assisterande Tränare: Kristian Hermansson 
Assisterande Tränare: Magnus Holmqvist
Målvaktstränare: Emil Persson 
Lagledare: Roland Nilsson
Administratör: Glenn Alexandersson 
Herrsektionen 2024
Martin Olsson
Peter Strandqvist
Thomas Möller
Ola Andersson
Glenn Alexandersson
Herrsektionen 2020
2020-04-28 13:50
Magnus Nilsson, Peter Strandqvist, Glenn Alexandersson, Martin Olsson, Thomas Möller.
 
Ny ledarstab
2018-10-25 10:33

Ny ledarstab för herrarna 2019!
Från vänster Henrik Månsson (assisterande tränare), Niklas Lundin (huvudtränare), Roger Olsson (hjälptränare).

Nedan presenterar sig Niklas och Henrik litegrann. Roger har varit med ett tag nu och behöver ingen närmre presentation!

 

Hej alla Stehagare

Mitt namn är Niklas Lundin och jag kommer att träna Herr seniorerna 2018 nov -2019, här nu ska jag försöka göra en lite förenklad presentation av mig själv.

Jag är just nu i mina bästa år och boende i Staffanstorp med min fru Tina, 2 stora barn har jag och en go hund..

Jag är utbildad i förbundets regi och har UEFA B licens.

Staffanstorp, Kvarnby, Arlöv och Klågerup är klubbar jag varit tränare i innan det blev Stehags AIF.

Min fotbollsfostran fick jag i Kirsebergs IF och klubbar som jag spelat i är IFK Malmö och Staffanstorp, högst nådde jag med IFK Malmö, div 2 under några säsonger.

Som person är jag positiv och driven i det jag gör, gillar ärliga människor… och personer som visar respekt för varandra…

Som tränare, gör man något så försöker man alltid göra sitt bästa…annars…

Några hjälpande ord (meningar) som jag använder mig av rätt ofta är:

- Solen går upp i morgon igen

- Kan du ta en förlust…, har du en halv vinst.

 

Ska bli så spännande att få vara med och utveckla och utvecklas i Stehag AIF.

 

TR

Niklas

 

 

 

Jag heter Henrik Månsson och jag kommer under nästa år fungera som assisterande tränare för A-laget. Jag är 40 år och har nyligen flyttat till Stehag efter att ha bott i Malmö i tio år. Från början kommer jag från Hörby och det är också min moderklubb som spelare. Jag har även representerat Askeröd, Åkarp, Nike, Höör, BW90 och Västra Ingelstad. Som tränare har jag fungerat som assisterande tränare i Åkarp och både assisterande tränare och huvudtränare i Västra Ingelstad. 

 

Som person är jag väldigt sportintresserad i allmänhet och fotbollsintresserad i synnerhet. Favoritlagen heter Helsingborgs IF och Chelsea. Jag är utbildad grundskollärare i engelska, franska och idrott och jobbar för närvarande på Norrevångsskolan i Eslöv. Som synes är jag också väldigt språkintresserad och gillar att lära mig nya språk och resa till olika länder runtom i världen.

 

Jag är mycket förväntansfull på säsongen 2019 och jag ser fram emot att arbeta med truppen och ledarstaben för att tillsammans kämpa mot de mål vi kommer att sätta upp. Jag är övertygad om att vi kommer göra en bra säsong om alla hjälps åt och drar åt samma håll.

Hemmaderby mot Marieholms IS
2015-07-07 20:04
Bättre sent än aldrig... 

Här bjuder vi på några bilder från herrarnas match mot MIS förra onsdagen. Det var en Spännande och händelserik match där slutresultatet blev 1-1 (1-1) efter domarens slutsignal. Målet gjordes av Tim Hansson som snodde med sig bollen och enkelt kunde lägga in bollen bakom Marieholms målvakt som resulterade i ledning 1-0. Med bara någon minut kvar av första halvlek kunde tyvärr Marieholm kvittera. 
Det ser bra ut spelmässigt efter de senaste matcherna, vilket ger hopp om framtiden. Nu är det uppehåll ett tag framöver, men håll ut för lördagen 1/8 är de tillbaka och då är det ytterligare en spännande match som väntar. Vi välkomnar då Askeröds IF på Gyavallen 13:00. 


Text & Foto: Paulina Olefors
En riktig nagelbitare mot FK Besa
2015-06-11 10:27
Ladda album (+26 bilder) >>
Klicka på bilderna för större format


Det finns ett ord som speglar herrlagets matcher - drama.

Igår ställdes Stehags AIF:s herrar mot FK Besa och det blev en riktig nagelbitare för publiken på Gyavallen. 0-0 i paus med en del dramatik men det var ingenting i jämförelse med andra halvlek. Där var de röda och gula korten vanligare än regn på midsommar. 

Ca 75 min in i matchen kunde Rikard nicka in 1-0 som blev matchens slutresultat efter många svordomar, kort och utvisningar av både spelare och personer i tränarstaben. Tre viktiga poäng till laget som förhoppningsvis är påväg mot ännu fler segrar. 

Matchens lirare blev målskytten Rikard Nylander som efteråt verkade nöjd med slutresultatet. Trots en missad straff kunde Stehags herrar alltså ta en oerhört viktig och skön vinst i gårdagens match. Stort grattis till Stehags herrar!


Text och foto: Paulina Olefors

Emil Persson till Stehags AIF
2015-06-01 07:13
Liten och kort men naggande god... Den oerhört rolige och sympatiske Emil Persson har äntligen funnit sitt förstånd och flyttat tillbaka till Stehags AIF.


Emil som spelade i Stehag mellan åren 2007-2010 har nu efter en sejour i Eslövs BK valt att dra på sig målvaktsvantarna i Stehag igen. Vi är såklart väldigt glada för detta. Vi får inte bara förstärkning på målvaktspositionen, vet vi att detta är en kille som snabbt kommer in i tugget i gruppen också. 
Tyvärr har de första matcherna inte gått som vi önskat, idel förluster är såklart inget som någon är nöjd med. Inför matchen mot Höör tog vi tog pulsen på vår nygamla burväktare.


Jaha Emil: tillbaka igen, först och främst, vad minns du mest av förra sejouren i Stehag? Vad är skillnaden mot dagens lag?
Det jag minns sen sist jag var här är samanhållningen i laget och att man har jävligt roligt både på och av planen, vad som är nytt är att dem flesta gamla rävarna har lagt skorna på hyllan, och att många unga duktiga spelare har fått chansen att komma upp i A-laget.


Du har varit borta en längre tid nu från klubben, vad var det som fick dig att komma tillbaka?
Att få duscha med Knuda igen! Nä men skämt o sido, så behövde jag få tillbaka suget på fotboll och tycka det va roligt igen, få en nytändning liksom.


Vad säger du om lagets säsong hittills även om du inte har varit med särskilt länge?
Har väll varit sådär, men det känns som vi har en bra trupp att jobba på och en bra tränarstab med en bra fotbollsfilosofi och intresse för det vi gör, så jag tror bara att det kommer bli bra till slut, bara fortsätta att tro på det vi gör även om det går dåligt.


Har du lyckats med några practical jokes sen du gjort comeback i klubben? Vi har ju hört rykten om en viss tatuering…
Ja, jag har ju en tatuering som jag vet att Tedde är Väldigt förtjust i!


Vi tackar Emil för denna korta intervju och hoppas på många nollor under sommaren/hösten.


Text: Ted Davidsson

Foto: Paulina Olefors

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
3 - 1  
Ons 19/6 19:00
1 - 2  
Lör 15/6 13:00
2 - 0  
Ons 12/6 19:15
3 - 2  
Sön 9/6 13:00
4 - 2  
Mån 3/6 19:00
7 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen