Dam

Stehags AIF- Wä IF 4-1
2022-03-05 19:59
DM 2022-03-05

Då var tävlingsmatcherna för 2022 igång och för dagens motstånd stod WÄ IF som vi mötte i serien förra året. Vi började ganska trevande men sen tog vi tag i matchen och eFter 10 minuter tog vi ledningen av mål av Alma assisterat av Tina. Wä försöker komma in i matchen men de ställer inte dirket några svåra frågor för Anna i målet. Vi fortsätter att köra på och fullt rättvist ökar vi ledningen med 2-0 i den 30 min med mål av Tina assisterat av Alma. Wä sticker upp lite emellanåt och på en hörna i 35 minuten tappar vi markering och Wä reducerar på nick. I andra halvlek visar vi att vi är riktigt bra tränade och det var inget snack om vem som skulle vinna. Vi fortsätter att ånga på och Wä orkar inte riktigt med i vårt tempo och Emma smäller in 3-1 i den 64 minuten. Innan dess har vi haft många möjligheter att öka målskörden.  4-1 gör åter igen Emma i den 81 minuten efter ett fint anfall där många är inblandade. Många av våra tjejer utmärker sig idag och med ett solit försvar så bådar detta gott inför serie starten. //Tränarna