Dam

Lunds SK -Stehags AIF 2-2
2022-04-19 21:43
2022-04-19

Då var första poängen bärgad mot ett kompakt spelande Lunds SK. Härlig fight där vi tar ledningen efter en prakträff av Alma. Lund kvitterar innan halvlek med en misstänkt offside där spelaren står helt ensam och stänker in kvitteringsmålet. 1-1 står sig till halvtidsvilan. Efter 9 minuter i andra så gör Lund sitt andra mål efter en tilltrasslad situation. Vi står upp bra och än en gång känner vi att orken och tempot hanterar vi på ett bra sett. Lund lyfter upp spelet och får ett litet tryck på oss, men spelet böljar fram och tillbaka. I 61 minuten i en omställning så gör Alma ännu ett mål med en riktig fullträff som sen står sig matchen ut. Resultatet är rättvist och vi åker hem med en poäng på kontot. En bra laginsats men där Alma idag sticker ut lite extra.