Dam

Stehags AIF -Hammenhögs IF 1-3
2022-06-04 21:36
2022-06-04

En match där vi börjar ganska bra och tar ledningen med 1-0 redan i den 6 minuten. Där och då har vi kontroll på matchen men i den 41 minuten kvitterar Hammenhög efter slarv i vårt markeringsspel där vi inte går in i närkampen och de gör ganska enkelt 1-1. Detta präglar sen tyvärr andra halvlek där vi inte går in i närkamperna utan låter Hammenhög sätta sin prägel på matchen. 1-2 kommer ganska direkt i andra halvlek och vi jobbar i uppförsbacke. Hammenhög gör sen 1-3 i den 60 minuten och även om vi lyfte upp spelet och skapar ganska många chanser som vi inte förvaltar, så vinner de rättvist. Lite synd att vi inte lyckats göra samma prestation som mot Eskilsminne utan vi inkasserar ännu en förlust. Vi är alla besvikna och glömmer denna prestationen och blickar fram mot nästa match mot Torn.