SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Herr

Ny ledarstab
2018-10-25 10:33

Ny ledarstab för herrarna 2019!
Från vänster Henrik Månsson (assisterande tränare), Niklas Lundin (huvudtränare), Roger Olsson (hjälptränare).

Nedan presenterar sig Niklas och Henrik litegrann. Roger har varit med ett tag nu och behöver ingen närmre presentation!

 

Hej alla Stehagare

Mitt namn är Niklas Lundin och jag kommer att träna Herr seniorerna 2018 nov -2019, här nu ska jag försöka göra en lite förenklad presentation av mig själv.

Jag är just nu i mina bästa år och boende i Staffanstorp med min fru Tina, 2 stora barn har jag och en go hund..

Jag är utbildad i förbundets regi och har UEFA B licens.

Staffanstorp, Kvarnby, Arlöv och Klågerup är klubbar jag varit tränare i innan det blev Stehags AIF.

Min fotbollsfostran fick jag i Kirsebergs IF och klubbar som jag spelat i är IFK Malmö och Staffanstorp, högst nådde jag med IFK Malmö, div 2 under några säsonger.

Som person är jag positiv och driven i det jag gör, gillar ärliga människor… och personer som visar respekt för varandra…

Som tränare, gör man något så försöker man alltid göra sitt bästa…annars…

Några hjälpande ord (meningar) som jag använder mig av rätt ofta är:

- Solen går upp i morgon igen

- Kan du ta en förlust…, har du en halv vinst.

 

Ska bli så spännande att få vara med och utveckla och utvecklas i Stehag AIF.

 

TR

Niklas

 

 

 

Jag heter Henrik Månsson och jag kommer under nästa år fungera som assisterande tränare för A-laget. Jag är 40 år och har nyligen flyttat till Stehag efter att ha bott i Malmö i tio år. Från början kommer jag från Hörby och det är också min moderklubb som spelare. Jag har även representerat Askeröd, Åkarp, Nike, Höör, BW90 och Västra Ingelstad. Som tränare har jag fungerat som assisterande tränare i Åkarp och både assisterande tränare och huvudtränare i Västra Ingelstad. 

 

Som person är jag väldigt sportintresserad i allmänhet och fotbollsintresserad i synnerhet. Favoritlagen heter Helsingborgs IF och Chelsea. Jag är utbildad grundskollärare i engelska, franska och idrott och jobbar för närvarande på Norrevångsskolan i Eslöv. Som synes är jag också väldigt språkintresserad och gillar att lära mig nya språk och resa till olika länder runtom i världen.

 

Jag är mycket förväntansfull på säsongen 2019 och jag ser fram emot att arbeta med truppen och ledarstaben för att tillsammans kämpa mot de mål vi kommer att sätta upp. Jag är övertygad om att vi kommer göra en bra säsong om alla hjälps åt och drar åt samma håll.


Nyhetsarkiv
Herrsektionen 20202020-04-28 13:50
Ny ledarstab2018-10-25 10:33
Joakim Nilsson till SAIF2014-11-30 11:51
Nordström gör comeback2014-11-08 16:44
Korvlådorna på väg ut2014-06-11 16:53