SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stehags AIF
Fotboll
Herr

Emil Persson till Stehags AIF
2015-06-01 07:13
Liten och kort men naggande god... Den oerhört rolige och sympatiske Emil Persson har äntligen funnit sitt förstånd och flyttat tillbaka till Stehags AIF.


Emil som spelade i Stehag mellan åren 2007-2010 har nu efter en sejour i Eslövs BK valt att dra på sig målvaktsvantarna i Stehag igen. Vi är såklart väldigt glada för detta. Vi får inte bara förstärkning på målvaktspositionen, vet vi att detta är en kille som snabbt kommer in i tugget i gruppen också. 
Tyvärr har de första matcherna inte gått som vi önskat, idel förluster är såklart inget som någon är nöjd med. Inför matchen mot Höör tog vi tog pulsen på vår nygamla burväktare.


Jaha Emil: tillbaka igen, först och främst, vad minns du mest av förra sejouren i Stehag? Vad är skillnaden mot dagens lag?
Det jag minns sen sist jag var här är samanhållningen i laget och att man har jävligt roligt både på och av planen, vad som är nytt är att dem flesta gamla rävarna har lagt skorna på hyllan, och att många unga duktiga spelare har fått chansen att komma upp i A-laget.


Du har varit borta en längre tid nu från klubben, vad var det som fick dig att komma tillbaka?
Att få duscha med Knuda igen! Nä men skämt o sido, så behövde jag få tillbaka suget på fotboll och tycka det va roligt igen, få en nytändning liksom.


Vad säger du om lagets säsong hittills även om du inte har varit med särskilt länge?
Har väll varit sådär, men det känns som vi har en bra trupp att jobba på och en bra tränarstab med en bra fotbollsfilosofi och intresse för det vi gör, så jag tror bara att det kommer bli bra till slut, bara fortsätta att tro på det vi gör även om det går dåligt.


Har du lyckats med några practical jokes sen du gjort comeback i klubben? Vi har ju hört rykten om en viss tatuering…
Ja, jag har ju en tatuering som jag vet att Tedde är Väldigt förtjust i!


Vi tackar Emil för denna korta intervju och hoppas på många nollor under sommaren/hösten.


Text: Ted Davidsson

Foto: Paulina Olefors


Nyhetsarkiv
Herrsektionen 20202020-04-28 13:50
Ny ledarstab2018-10-25 10:33
Joakim Nilsson till SAIF2014-11-30 11:51
Nordström gör comeback2014-11-08 16:44
Korvlådorna på väg ut2014-06-11 16:53