Stehags AIF

Ytorna På Gyavallen
2022-04-26 14:33

Nu är det vår och vi är igång på Gyavallen!

Vad härligt det är att vi har kunnat komma hem och dra i gång verksamheten på Gyavallen igen. Vi är många som längtat efter det och nu är det äntligen dags.

Det är så kul att vi kan vara på Gyavallen. Hjälps vi åt så får vi en riktigt rolig fotbollssäsong.

Sigvard

Ytorna på Gyavallen.docx

Rapport från Städdagen Lör 2 April
2022-04-04 10:06

Årets första städdag är avklarad!

Nu är årets första städdag på Gyavallen avklarad. I lördags den 4:3 april så var vi minst 32 personer uppe på Gyavallen för att göra anläggningen klar för vårens aktiviteter.

DÅ KÖR VI GYA CUP 2022 / 4-13 MARS
2022-02-04 12:08

Det är med stor glädje och stolthet som vi kan meddela att Gya Cup kommer genomföras som vi planerat och kommer gå av stapeln mellan 4-13 mars med startskott fredagen 4/3 med gruppspel för P14/13.

Vi hälsar alla spelare, ledare och publik välkomna till GyaCupen 2022.

Det är redan fullt i dom flesta klasserna men vi har platser kvar i framförallt F/P7 och F11-13 alltså födda 11-12-13 som vi vill ha in fler anmälningar i innan sista dag för anmällan som är 12 februari.

GYA CUP 2022-kommittén

Cup Generaler

Nathalie Johansson

Andreas Olsson

Dam
SVENSKA CUPEN STEHAGS AIF DAMER 2022/23
2022-01-20 12:42, Dam

Vi i föreningen är oehört stolta över damernas framgångar med seriesger 2021 och nu blir laget även belönade med en plats i den anrika Svenska Cupen som kommer gå av stapeln i Augusti 2022.

INSTÄLLD ÅRSFEST
2022-01-07 12:48

Hej!

Enligt nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten har festkommiten tillsammans med styrelsen beslutat att ställa in årsfesten den 29/1.

Vi hoppas att vi alla kan ses till sommaren då vi planerar en härlig jubileumsfest.

Ta hand om er!

Stehags AIF Damer Kommer Spela Div 2 Fotboll 2022
2021-12-01 17:22

Stehags AIF Damer Vinner Div 3 Nordöstra 2021

Stort Grattis till seriesegern och stort lycka till i Div 2 säsongen 2022.

16 matcher,14 segrar, 2 oavgjorda, 0 förluster,  69 gjorda mål, endast 9 insläppta, är ett helt fantastiskt resultat av våra Damer och genererade såklart en  Serieseger och div 2 spel 2022.

En kanonsäsong av damlaget som vinner div 3 Nordöstra och imponerar i spelet med många gjorda mål och få insläppta.

Vår duktiga målvakt Micaela Ohlson har endast släppt in 9 mål på 16 matcher.

Vi har tre spelare som sticker ut i vårat målskytte och som tillsammans gjort 40 mål på 16 matcher, Riktigt bra gjort (Natalie Jönsson 15 mål Alma Larsson 13 mål Maddicken Nylander 12 mål).

Men det som bidraget mest under säsongen är den fantastiska laganda vi har i Stehags AIF både på och utanför planen så bidrar alla lika mycket både på träning match och i omklädningrummet.

Med denna vinst i div 3 och spel i div 2 nästa säsong tror vi att Stehags AIF blivet ännu mera attraktiva för nyförv att komma till föreningen och utvecklas med oss i div 2 fotbollen i Stehags AIF Dam.

Laget har använt 19 spelare i truppen och har endast dragit på sig 1 varning på hela säsongen vilket gör att våra damer även vinner Fair Play ligan i våran serie ,det visar vilken fantastisk diciplin och sammanhållning vi har i detta fantastiska lagbygge.

Stort Grattis till Seriesegern för våra spelare ledare i damlaget som har gjort fina prestationer och lysande resultat säsongen 2021.

Stort Grattis Till Seriesegern Spelare Tränare Ledare

Önskar Hela Föreningen Stehags AIF